Nabava novega vozila – HTRV-1

NABAVA NOVEGA VOZILA – HTRV-1: Hitro tehnično reševalno vozilo 🚒 

V PGD Slovenj Gradec v prihodnjem letu načrtujemo nabavo novega hitrega tehničnega reševalnega vozila ali s kratico HTRV-1. 

Novo vozilo se bo v prvi vrsti uporabljalo za posredovanje pri prometnih nesrečah, delovnih nesrečah, reševanju iz težko dostopnih terenov, nujnem odpiranju vrat, pomoči reševalcem nujne medicinske pomoči,… 🚨 
Želimo ga opremiti z najnovejšim baterijskim hidravličnim orodjem za reševanje iz zverižene pločevine, vrvno tehniko za reševanje iz težko dostopnih terenov ter ostalo moderno opremo, ki jo pri našem delu potrebujemo. 

Glede na dosedanje izkušnje, se je izkazala potreba po manjšem, nižjem, hitrem in okretnem vozilu, s pogonom na vsa štiri kolesa. Tako bodo naša posredovanje še hitrejša in učinkovitejša, vožnja pa bolj varna. 👨‍🚒 
Seveda pa je nakup novega gasilskega vozila za naše društvo velik finančni zalogaj. 
Ocenjena vrednost investicije je okoli 160.000 €. Zato se na Vas obračamo s prošnjo za pomoč v obliki donacij. Z vsakim doniranim evrom bomo bližje zadanemu cilju – pridobiti novo moderno opremljeno vozilo, ki bo močno povečalo varnost prebivalcev. 

PODATKI ZA NAKAZILO: 
TRR: SI56 6100 0000 3794 308 
NAMEN: DONACIJA ZA NAKUP HTRV-1 
(DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA, 
PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO SLOVENJ GRADEC) 

Iz ❤️ hvala!