Prometna nesreča

V petek 22.12.2023 smo posredovali kar na 3 prometnih nesrečah.

Ob 05.05 je na Selah, občina Slovenj Gradec, vozilo zapeljalo s ceste ter se obrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenj Gradec in KGZ Ravne smo zavarovali kraj nesreče ter nevtralizirali izlite tekočine. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

Ob 05.23 smo posredovali v Doliču, občina Mislinja, kjer je vozilo zaradi poledice zapeljalo s ceste in se obrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenj Gradec smo zavarovali kraj nesreče, nevtralizirali razlite motorne tekočine, obrnili avto na kolesa ter ga umaknili s cestišča. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

Ob 12.22 sta na Vrhah, občina Slovenj Gradec trčila osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Slovenj Gradec smo protipožarno in proti naletno zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanih, nevtralizirali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorja. Ena oseba je na kraju nesreče preminula, dve poškodovani osebi so reševalci ZRCK na kraju oskrbeli in ju prepeljali v SB Slovenj Gradec.